a

Öppetider

Vardagar: 7-18 Lördag: 8-13

Askims Stationsväg 17.

436 40 Askim

Brödhuset

Om oss

Brödhuset

sedan 2013 har vi, Fehmi, Anna & Susanne drivit Brödhuset. För oss känns det viktigt att leverera bröd och bakverk av högsta kvalitet.

Vi är välkända ansikten för många av våra kunder, detta tror vi också är viktigt, att vi samtliga har varit anställda på Brödhuset under många år.

Nu hälsar vi gamla såväl som nya kunder varmt välkomna till Brödhuset!

Anna Kärrborn:

Jag heter Anna och har jobbat på Brödhuset i 7 år. Under mina år på Brödhuset har jag främst varit ansvarig i butiken. Mötet med kunden är något jag älskar och brinner för, att kunna inspirera och samtidigt inspireras av vad kunden efterfrågar känns fantastiskt. Att arbeta i en miljö som vår är verkligen unikt och det är en härlig känsla att sälja bröd som ligger en nära om hjärtat och som man vet levererar högsta kvalitet.”

Susanne Hamberg:

Jag jobbar som ansvarig konditor på brödhuset. Tårtor och bakverk har alltid legat mig varmt om hjärtat. Det är väldigt stimulerande att få arbeta med ett av mina största intressen. Det är kul att locka fram de bästa smaker ur bra råvaror,den utmaningen gillar jag!. Den estetiska biten är inte mindre viktig och det är något som alltid har funnits inom mig. Specialtårtor och marsipanarbeten har med åren och all erfarenhet blivit mina specialiteter!.

Jag har arbetat på många konditorier i Göteborg, men när jag fann Brödhuset med sin ekologiska inriktning kändes det helt rätt för mig. Att dessutom jobba miljövänligt och med närodlade råvaror känns underbart!. Att jobba efter rådande säsong är viktigt och inspirerande för mig. Att helt enkelt ta vara på vad naturen har att ge!

Tillsammans med min kollega Annika i konditoriet byter jag erfarenheter, och att utveckla nya recept och idee´r har blivit ett självklart sätt att arbeta. Man lär sig alltid nya saker med ”levande” råvaror!. Varje kund känns väldigt viktig trots att det blir många tårtor på en dag, varje tårta njuts ju oftast till ett speciellt tillfälle!. Det är något jag alltid försöker tänka på.

Fehmi Haxha:

Jag har jobbat på Brödhuset sedan 2001 och är ansvarig i bageriet. Som bagare bakar man alla typer av matbröd samt kaffebröd, tex vetebröd och Wienerbröd. Arbetet innebär degberedning, avbakning och att ständigt hålla degarna levande.

Jag valt att jobba på brödhuset därför att det är ett litet bageri där man har ett nära förhållande till kunderna. Vi har många stamkunder men jobbar alltid med att föra ut budskapet om den ekologiska visionen till nya kunder. Att vi dessutom bakar allt bröd i stenugn gör att vi håller gamla traditioner levande. Det känns bra för mig!